117-8-1-DSC_0778_DxO

Únor, 4, 2017 / 0 comments

117/365 V pátek jsme pokračovali ve sněžnicování, tentokrát jsme si vybrali o něco delší výlet, tzv "Parkhurst ghost town". Kdo jste viděli náš poslední dokument "1000 mil Aljaškou s Pavlem Richtrem", už víte o co jde. Jsou to stará těžařská města (v Pavla filmu zlatokopecká, v tomto případě dřevorubecké), která byla lidmi časem opuštěna. Auto zůstalo zaparkované, tak jak ho tu v 60tých letech někdo zaparkoval, starý zrezlý buldozer prorůstá stromem a domky si také žijí svým životem. I tohoto bude v té u minulé fotky slíbené galerii víc.

117/365 V pátek jsme pokračovali ve sněžnicování, tentokrát jsme si vybrali o něco delší výlet, tzv „Parkhurst ghost town“. Kdo jste viděli náš poslední dokument „1000 mil Aljaškou s Pavlem Richtrem“, už víte o co jde. Jsou to stará těžařská města (v Pavla filmu zlatokopecká, v tomto případě dřevorubecké), která byla lidmi časem opuštěna.

Auto zůstalo zaparkované, tak jak ho tu v 60tých letech někdo zaparkoval, starý zrezlý buldozer prorůstá stromem a domky si také žijí svým životem. I tohoto bude v té u minulé fotky slíbené galerii víc.

Pokud se Vám mé fotky líbí, budu moc vděčný za sdílení pomocí tlačítek níže :o)

Leave a Reply

Post Comment