55-7-11-DSC_0526

Listopad, 28, 2016 / 0 comments

55/365 Fordík nás baví, aneb kontrolka "Check gage" znamená nějakej průšvih. Jakože převodovka, olej, motor, cokoli, ale něco špatně a v manuálu píšou co nejdřív zastavit a nechat zkontrolovat v servisu. Do háje! A víte co to taky může znamenat? :D Že nám dochází benzín...chudinka ručička ukazující stav nádrže leží úplně na zemi. Ale trvalo mi, než mi to došlo. Jo, zlatý hladový oko, u toho se člověk tolik nelekne, jen si posteskne "chjo, už zas...". Jak se auto nalemtalo, kontrolka si dala pohov. Ufff. No, a tak aby toho takhle v sobotu nebylo málo, večer jsem zabouchnul uvnitř klíče. Tak aspoň víme, jak jednoduše auto jde otevřít bez klíčů a taky víme, že to stojí 53 dolarů. To docela jde, takhle v sobotu večer.

55/365 Fordík nás baví, aneb kontrolka „Check gage“ znamená nějakej průšvih. Jakože převodovka, olej, motor, cokoli, ale něco špatně a v manuálu píšou co nejdřív zastavit a nechat zkontrolovat v servisu. Do háje! A víte co to taky může znamenat? 😀 Že nám dochází benzín…chudinka ručička ukazující stav nádrže leží úplně na zemi. Ale trvalo mi, než mi to došlo. Jo, zlatý hladový oko, u toho se člověk tolik nelekne, jen si posteskne „chjo, už zas…“. Jak se auto nalemtalo, kontrolka si dala pohov. Ufff.

No, a tak aby toho takhle v sobotu nebylo málo, večer jsem zabouchnul uvnitř klíče. Tak aspoň víme, jak jednoduše auto jde otevřít bez klíčů a taky víme, že to stojí 53 dolarů. To docela jde, takhle v sobotu večer.

Pokud se Vám mé fotky líbí, budu moc vděčný za sdílení pomocí tlačítek níže :o)

Leave a Reply

Post Comment