48-31-10-DSC_8040_DxO

Říjen, 11, 2016 / 0 comments

48/365 Tak jo, Halloween. Z centra jezdil každých 5 minut autobus (zdarma) a vozil všemožný i nemožný strašidla a postavy - a vzal teda i nás - k ulici Easy street, kde probíhalo hlavní divadlo. Asi se do toho nedokážeme ani vžít tak jak by se slušelo a patřilo. V maskách a převlecích chodili snad téměř všichni, tady na fotce je zrovna malej Ninja s vyjímečně nemaskovaným tatínkem. Ti, co si přáli, aby k nim koledníci chodili, měli domy vyzdobené různými příšerami (které bych se dost často i styděl někde zvěřejňovat, některé byly fakt až nechutně krvavě reálné), dýněmi, hřbitovy na zahradách a mrtvolami v garážích, k tomu se jim z domů kouřilo, ozývala se hororová muzika..no ještě že už nejsem dítě :-) Dospělá část strašidel poté pokračovala na pařby do hospod. Děti si po koledování šly užívat čerstvé noční můry do svých postelí. Trochu nespravedlivý, protože dospěláci si ty hrůzy z večera ráno asi ani nepamatovali, narozdíl od těch nebohých děcek. Jen na focení to nebylo ideální, protože ulice nebyla osvětlená vůbec, jen u domů občas něco málo. Tohle je třeba fotka s ISO 8000, clonou 1.8 a časem 1/25. A to vypadá, že zrovna tady nějaký to světlo přeci jen je..

48/365 Tak jo, Halloween. Z centra jezdil každých 5 minut autobus (zdarma) a vozil všemožný i nemožný strašidla a postavy – a vzal teda i nás – k ulici Easy street, kde probíhalo hlavní divadlo. Asi se do toho nedokážeme ani vžít tak jak by se slušelo a patřilo. V maskách a převlecích chodili snad téměř všichni, tady na fotce je zrovna malej Ninja s vyjímečně nemaskovaným tatínkem. Ti, co si přáli, aby k nim koledníci chodili, měli domy vyzdobené různými příšerami (které bych se dost často i styděl někde zvěřejňovat, některé byly fakt až nechutně krvavě reálné), dýněmi, hřbitovy na zahradách a mrtvolami v garážích, k tomu se jim z domů kouřilo, ozývala se hororová muzika..no ještě že už nejsem dítě 🙂 Dospělá část strašidel poté pokračovala na pařby do hospod. Děti si po koledování šly užívat čerstvé noční můry do svých postelí. Trochu nespravedlivý, protože dospěláci si ty hrůzy z večera ráno asi ani nepamatovali, narozdíl od těch nebohých děcek.

Jen na focení to nebylo ideální, protože ulice nebyla osvětlená vůbec, jen u domů občas něco málo. Tohle je třeba fotka s ISO 8000, clonou 1.8 a časem 1/25. A to vypadá, že zrovna tady nějaký to světlo přeci jen je..

Pokud se Vám mé fotky líbí, budu moc vděčný za sdílení pomocí tlačítek níže :o)

Leave a Reply

Post Comment